Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon X/Y

Gjorde hjemmebesøk for å stanse Pokémon-lekkasje

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da de oppdaget lekkede bilder av det kommende 3DS-spillet Pokémon X/Y brukte ikke Nintendo lang tid på å reagere. Som meldt av Instagram-brukeren Kosthedin, som stod bak lekkasjene, dro de nemlig sporenstreks til butikken som hadde lånt bort spillet til ham, for å gi dem reprimande. Og aksjonen var såvisst effektiv:

- Jeg har ikke et eksemplar av Pokémon X lenger, så jeg kan ikke oppgi noe mer info enn det jeg allerede har avslørt, skriver Kosthedin til sultne Pokémon-fans.

Kosthedin hadde fått spillet fra en venn som jobbet ved den aktuelle butikken, og da Nintendo kom på døra valgte han å levere det tilbake:

- Nintendo fløy inn en representant i ettermiddag. Han tok turen til den lokale spillsjappa der jeg fikk tak i X. Representanten sa at folk stod i fare for å miste jobbene sine hos Nintendo som følge av lekkasjene. Jeg ga tilbake eksemplaret mitt av spillet for å hjelpe butikken, slik at vennen min ikke skulle miste jobben, utdyper Kosthedin.

For de som skulle være interessert i den salgs, lekket han følgende bilder (sees på eget ansvar):

Pokémon X/Y
Pokémon X/YPokémon X/Y
Pokémon X/YPokémon X/YPokémon X/Y

Kilde: Kotaku.

Relaterte tekster

Pokémon X/YScore

Pokémon X/Y

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Gamefreak har hatt storrengjøring i studioet, og resultatet er et av de beste Pokémon-spillene på mange år. Vi har kanskje ikke fanget alle, men karakteren er i alle fall satt...

5
Pokémon-kampanje på Gamestop

Pokémon-kampanje på Gamestop

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det ser ut til at Nintendo vil sparke liv i interessen for Pokémon-franchisen før utgivelsen av det kommende Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire. De har i hvert fall gått...Loading next content