Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War (2005)

God of War II - nye eksklusive screens

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da den brutale og tidligere spartaner Kratos, siste års inntog på PlayStation 2, var det til et festfyrverkeri av episke proporsjoner. Den greske mytologien ble på beste vis plyndret for dens umåtelige skatter og skapte uforglemmelige øyeblikk hvor du i skikkelse av den svulmende muskelbunten Kratos, som med to sverd brent fast til sine underarmer, kastet seg ut i kampen mot krigsguden Ares.

God of War II begynner hvor eneren slapp med Kratos sittende på tronen som universets nye krigsgud. Han er en ondskapsfull og langt mer hensynsløs krigsgud enn Ares noensinne har vært. Men dette skal snart endre seg, da Kratos drar ut for å gjøre noe ikke et menneske eller en gud noensinne har gjort tidligere - nemlig å endre sin egen skjebne. Men fortiden lar ikke bare Kratos endre sin skjebne og derfor kommer han hurtig på kollisjonskurs med fortiden og dens mange redsler.

God of War II vil naturligvis bli større og bedre enn sin forgjenger, hvilket betyr at Kratos i denne runden ikke bare bruker sine knivskarpe sverd, men også har adgang til magi. Magi som kan brukes både som et våpen, men også til spillets mange gåter som for øvrig blir mer omfattende og krevende enn det tidligere var tilfellet.

Men Kratos vei gjennom det mytologiske landskapet er ikke komplett uten en lang rekke monstre og fabeldyr fra Grekenland og derfor vil både kykloper, flyvende griffoner og den trehodede Cerebus være en del av eventyret. Dessuten vil God of War II ha en lang rekke mastodonter på boss-siden, som gjerne skulle sikre at toeren sprenger alle rammer og leverer et enda mer tettpakket og flott eventyr.

God of War II lanseres i første kvartal 2007 til PlayStation 2.

Flere nyheter om spillet finner du inn her

God of War (2005)
God of War (2005)
God of War (2005)
God of War (2005)
God of War (2005)
God of War (2005)
God of War (2005)
God of War (2005)

Relaterte tekster

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Dra på eventyr med en vaskeekte gresk drapsmaskin. Carl Thomas har funnet frem sine to brennende sverd!

5
Tidligere Generasjoners Perler: God of War

Tidligere Generasjoners Perler: God of War

ARTIKKEL. Skrevet av Ruben Jones

Finn frem ødipuskomplekset og hevnlysten din, og gjør deg klar for sinneterapi i det gamle Hellas. Det er klart for et gjensyn med vårt første møte med råtassen Kratos...Loading next content