Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War oppsummert på 7 minutter i kul video

PlayStation gir oss en klar indikasjon på hva som er viktigst å vite før God of War: Ragnarök lanseres den 9. november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nå under tre måneder unna lanseringen av God of War: Ragnarök, så forhåpentligvis har de fleste av dere kommet gjennom det forrige spillet slik at historien gir mer mening. Om det ikke er tilfellet eller du ikke har tenkt å gå gjennom fantastiske God of War de neste tre månedene har heldigvis Sony en annen løsning.

De har nemlig fått inn Felicia Day og Alastair Duncan til å oppsummere historien i God of War sammen med noen smått animerte bilder for å virkelig forsterke innlevelsen i den nesten sju minutter lange videoen under. Dermed får vi også noen hint om hvilke deler av spillet utviklerne mener er viktigst å vite før God of War: Ragnarök.

HQ
God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content