Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök gir smakebit av nydelig spesiallaget sang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så har altså endelig God of War: Ragnarök blitt lansert, noe som selvsagt må feires. I tillegg til noen kule tegninger fra andre PlayStation Studios-utviklere gjør Sony dette ved å avsløre at Bear McCreary ikke bare har laget noen aldeles nydelige melodier til spillet, men også en sang sammen med den irske sangeren Andrew John Hozier-Byrne. Denne blander noen grunnleggende deler av spillets hovedmelodi med en tekst som både fremhever den gripende historien og forholdet mellom far og sønn mens den nydelige stemmen helt sikkert vil gi flere gåsehud. Her har du en liten del av Blood upon the Snow, og noen detaljer om hvordan den ble laget.

HQ
God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content