Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök har fått Photo Mode og kortere lastetider

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

To uker før lansering bekreftet Santa Monica Studio at God of War: Ragnarök ville lanseres uten en Photo Mode, noe som betydde at vi måtte nøye oss med å ta vanlige skjermbilder av det utrolig vakre spillet. Heldigvis er det nå slutt på den tiden.

Fra og med i dag kan du nemlig aktivere Photo Mode i God of War: Ragnarök takket være oppdateringen som heftig nok er nummerert 03.00. Dermed trenger vi bare å trykke pause, og deretter firkant for å få opp en drøss med muligheter for å ta enda bedre skjermbilder.

I tillegg til dette fikser og forbedrer oppdateringen en hel drøss med andre ting i spillet, deriblant ved å korte ned lastetider for enkelte elementer i PS4-utgaven.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content