Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök lanseres visst i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av dere har spurt hvorfor Silje og jeg ikke skrev om ryktene rundt at God of War: Ragnarök hadde blitt utsatt til 2023 tidligere denne uken. Nå skal du høre hvorfor.

Jeg har nemlig hørt at God of War: Ragnarök bare har blitt utsatt fra september til november i år. Grunnen til at det ikke blir september er selvsagt at The Last of Us: Part I lanseres da, så Santa Monica og PlayStation bestemte seg da i stedet for å ta nytte av Starfield sin utsettelse og gå for 2022s ellevte måned.

Alltid pålitelige Jason Schreier hos Bloomberg har også kilder som hevder at spillet kommer i november om noen av dere fortsatt tviler på min troverdighet. Nå får vi bare se om utviklerne klarer å holde denne timeplanen eller om God of War: Ragnarök faktisk må utsettes til 2023 etter hvert. Jeg tviler siden kildene mine hevder utviklingen nærmest er ferdig, men man vet aldri i disse dager.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.



Loading next content