Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök ser ekstremt heftig ut i historietrailer

Samtidig som at spillet får en spesiallaget DualSense-kontroller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere av dere ante nok hva Sony hintet til da selskapet sa at kveldens State of Play-sending ville fokusere på japanske spill, men også ville ha et par overraskelser fra andre steder i verden. En av disse kom selvsagt helt til slutt.

Og det var forståelig nok God of War: Ragnarök. Under kan du se historietraileren som viser noen av de nye skapningene og personene Kratos og Atreus vil møte på og kjempe mot, glimt av den uunngåelige kampen mot Thor og flere andre ting som gjør det fullstendig klart at dette i alle fall blir en bra opplevelse i november.

Vi har også fått en trailer som viser frem den spesielle DualSense-kontrolleren inspirert av denne duologien som slippes samtidig som spillet.

HQ
HQ
God of War: Ragnarök
God of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: Ragnarök
God of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: Ragnarök
God of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: RagnarökGod of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content