Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnaröks største overraskelse hintes til gjennom hele spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden det er mange av dere som fortsatt ikke har fullført God of War: Ragnarök er det greit å starte med advarselen om at denne artikkelen åpenbart vil røpe noe som skjer mot slutten av spillet, så her er en advarsel før godsakene fortsetter under bildet.

SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

God of War: Ragnarök

Nå har nemlig noen få utvalgte fått lov til å offentliggjøre intervjuer og spoilercaster de har gjort med Eric Williams, God of War: Ragnaröks regissør, og IGN er blant disse. Der avslører Williams at de som bruker undertekster får klare hint om at Týr faktisk er Odin mesteparten av spillet siden Odins utgave ikke har en aksent over y-en når han snakker. Derimot skrives krigsgudens navn riktig når du finner han mot slutten av spillet.

Max Scoville og kompani sin samtale med regissøren inneholder flere andre interessante og morsomme detaljer, så jeg anbefaler deg å se resten også.

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content