Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War (2005)

God of War som trilogi?

Produsenten Jaffe sier ja...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

God of War overrasket stort da det kom ut og vi ble ikke direkte overrumplet da Sony tidligere på året annonserte God of War 2: Devine Retribution. Men at spillet skulle være en del av en større og allerede planlagt trilogi, kommer litt uventet. Men det er akkurat hva som nå kanskje skjer, hvis det er opp til spillets opphavsmann David Jaffe. Ifølge han er toeren kun enda et kapitel i en større sammenheng. Han sa følgende i sin blogg:

"Både Cory Barlog og jeg selv har allerede mange ganger sagt til pressen at God of War 2 kun er andre del av en større historie. Og når du lager et spill, så vet du aldri helt om det ender med å være godt nok til å bygge på videre. Men etter den siste uken, så må jeg innrømme at jeg er veldig hypp på å skape hele God of War-trilogien. Det er naturligvis ikke steinsikkert, men nå har jeg i hvert fall sagt det."

God of War 2: Devine Retribution er på gaten i februar 2007 til PS2.

God of War (2005)

Relaterte tekster

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Dra på eventyr med en vaskeekte gresk drapsmaskin. Carl Thomas har funnet frem sine to brennende sverd!

5
Tidligere Generasjoners Perler: God of War

Tidligere Generasjoners Perler: God of War

ARTIKKEL. Skrevet av Ruben Jones

Finn frem ødipuskomplekset og hevnlysten din, og gjør deg klar for sinneterapi i det gamle Hellas. Det er klart for et gjensyn med vårt første møte med råtassen Kratos...Loading next content