Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Golden Sun DS

Golden Sun i desember

Dark Dawn i rute med julehandelen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Golden Sun: Dark Dawn rekker julenissens deadline i år med lansering den 10. desember. Da vil du nemlig få mulighet til ta del i Golden Sun sitt univers igjen, som fikk mye skryt for sin versjon på Gameboy Advance.

Som de andre Golden Sun-spillene vil du stifte bekjentskap med de magiske vesenene Djinns og prøve deg på de kjente og kjære puslespillene. Berøringsskjermen blir brukt likt som i Zelda-spillene, med styring av figurene ved hjelp av pekepennen.

Golden Sun DS
Golden Sun DS
Golden Sun DS
Golden Sun DS

Relaterte tekster

Golden Sun DSScore

Golden Sun DS

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I syv år har Golden Sun-fans måtte vente tålmodig på at en oppfølger skulle se dagens lys, men nå er den endelig her. Ingar har testet.

0
Golden Sun til GameCube?

Golden Sun til GameCube?

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Golden Sun-serien har vært en massiv suksess for både Nintendo og Camelot Software Planning. Derfor er det heller ikke så rart at det nå går rykter om at en GameCube-versjon kanskje er under utvikling.

0
GameBoy Advance Week

GameBoy Advance Week

FORSPILL. Skrevet av Nicklas Mether

Fire unge helter skal redde byen Heidia fra å bli ødelagt av djevler. Og til hjelp har de elemetnenes krefter...Loading next content