Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goldeneye 007

Goldeneye 007 kommer til Nintendo Switch og Xbox Game Pass på fredag

Det nyeste tilskuddet til Nintendo 64-katalogen i NSO + Expansion Pack og Xbox Game Pass er Rares etterlengtede port av det ikoniske James Bond-spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nesten hver uke siden kunngjøringen på fjorårets Nintendo Direct har vi spurt: "Når kommer GoldenEye ut på Nintendo Switch Online + Expansion Pack og Game Pass?". Vel, ventetiden er nå over. Eller nesten, fordi klassikeren Goldeneye kommer til abonnementstjenestene 27. januar Det stemmer, om bare to dager.

Det har gått rykter om at det ville bli utgitt denne uken, og snart vil vi kunne gjenoppleve det uten tvil mest huskede og elskede James Bond-spilleventyret. Selv om denne versjonen har all sjarmen til originalen som ble utgitt i 1997, vil Switch-versjonen være bedre egnet for deathmatcher ettersom den vil tilby online flerspiller.

Kommer du til å nyte Goldeneye 007 i overmorgen når det kommer til Nintendo Switch Online og Xbox Game Pass? Vi har i hvert fall tenkt å gjøre det!

Goldeneye 007

Relaterte tekster

0
Goldeneye 007 kommer visst til Xbox

Goldeneye 007 kommer visst til Xbox

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Rare Replay er en fantastisk samling av spill fra de britiske utviklerne som nå er en del av Xbox Game Studios, men det er særlig ett spill mange ble skuffet over ikke...Loading next content