Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High blir konsolleklusivt til PlayStation

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av de mange spillene som ble vist under Sonys PlayStation 5-event forrige uke var Goodbye Volcano High, utviklet av Ko_op. Det blir konsolleksklusivt til PlayStation-konsollene og beskrives som et "cinematisk narrativt eventyr om kjærlighet, endringer, og enden på en æra". Hovedpersonen er Fang, en 18 år gammel dinosaur mer interessert i å bli influenser enn å forberede seg på det virkelige livet.

Vi loves et narrativ med vanskelige valg og store konsekvenser. Spillet er håndtegnet med en særegen stil og lanseres neste år til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5.

Sjekk ut den første traileren til Goodbye Volcano High nedenfor.

HQ
Goodbye Volcano High

Relaterte tekster

0
Goodbye Volcano High utsatt til 2022

Goodbye Volcano High utsatt til 2022

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ett av spillene som virkelig utmerket seg visuelt i fjorårets PlayStation 5 sin Future of Gaming-sending var uten tvil Goodbye Volcano High. Som om presentasjonen ikke...Loading next content