Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High utsatt til 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Ett av spillene som virkelig utmerket seg visuelt i fjorårets PlayStation 5 sin Future of Gaming-sending var uten tvil Goodbye Volcano High. Som om presentasjonen ikke var nok lot mange seg fascinere av tanken på en historie om ungdommer som snart er ferdig med skolegangen. Vi har uansett ikke hørt stort siden den gang, noe det er en grunn til.

Ko-op har lagt ut en melding som annonserer at Goodbye Volcano High utsettes til 2022. Dette skyldes faktisk ikke bare pandemien heller, for utviklerne bestemte seg for å reboote historien i spillet kort tid etter avdukingen i fjor. Du kan lese mer om akkurat hvordan og hvorfor de endret på Fang sine motivasjoner, skapningers personligheter og mer her.

Goodbye Volcano High

Relaterte tekster

0
Goodbye Volcano High utsatt til 2022

Goodbye Volcano High utsatt til 2022

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ett av spillene som virkelig utmerket seg visuelt i fjorårets PlayStation 5 sin Future of Gaming-sending var uten tvil Goodbye Volcano High. Som om presentasjonen ikke...Loading next content