Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High utsettes til sommeren 2023 med kul trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i Ko_op fikk mye oppmerksomhet etter å ha vist frem vakre og sjarmerende Goodbye Volcano High, men dessverre har det vært ganske stille fra dem siden den gang. Faktisk er en av få oppdateringer fra dem utsettelsen til 2022 i fjorårets august. Derfor kommer nok ikke dagens nyhet som et sjokk. Heldigvis får vi med en liten godbit også.

Det vesle studioet har gitt oss en ny trailer som viser hvordan Goodbye Volcano High inneholder det meste man forventer å gå gjennom på dinosaurenes utgave av high school, noe som betyr å si de rette tingene i samtaler, nyte litt alenetid med musikk, kjærlighetslivet og mer. Kjedelig nok avsluttes det hele med å bekrefte at spillet tidligst kommer til PC og PlayStation sommeren 2023 på grunn av pandemien og høyere ambisjoner for prosjektet.

HQ
Goodbye Volcano High

Relaterte tekster

0
Goodbye Volcano High utsatt til 2022

Goodbye Volcano High utsatt til 2022

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ett av spillene som virkelig utmerket seg visuelt i fjorårets PlayStation 5 sin Future of Gaming-sending var uten tvil Goodbye Volcano High. Som om presentasjonen ikke...Loading next content