Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Gotham Knights er ferdig over to måneder før lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi hører utviklere juble høyt når de avslører at et spill har "gone gold", altså er såpass ferdig at det sendes til fabrikkene, noe som vanligvis skjer rundt en måned før lansering. I dette tilfellet viser det seg at utviklerne tilsynelatende trengte mindre tid enn ventet.

Warner Bros. Games Montréal forteller nemlig at Gotham Knights allerede er ferdigutviklet til tross for at det ikke lanseres før den 25. oktober. De har altså over to måneder på seg til å fikse det siste småtteri som en lanseringsoppdatering tar seg av, så å utsette det helt til oktober var muligens ikke nødvendig.

Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Gotham Knights frister med PC-trailer

Gotham Knights frister med PC-trailer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om dagens konsoller er langt sterkere enn forgjengerne er det ikke til å legge skjul på at de som bruker en del penger på PC fortsatt kan nyte langt bedre grafikk og...Loading next content