Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Gotham Knights er låst til 30 bilder i sekundet på konsoll

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gotham Knights kommer ut om ikke altfor lenge, og vi vet ganske mye om spillet. Men studioet Warner Bros. Montréal har ikke ønsket å si noe om grafikkinnstillingene vi kan forvente av konsollversjonene. Og det er av en enkel grunn; det er nemlig ingen innstillinger i det hele tatt.

I en melding på spillets Discord (via VGC) forteller produsent Marty Flew at på grunn av "funksjoner i spillet", kjører det kun i 30fps på konsollene, dog i 4K og med Ray Tracing. Vi får altså ikke muligheten til å velge bort Ray Tracing eller høyere oppløsning for å oppnå høyere bildefrekvens.

"I know many of you are wondering about the availability of a performance mode for Gotham Knights on consoles. Due to the types of features we have in our game, like providing a fully untethered co-op experience in our highly detailed open-world, it's not as straightforward as lowering the resolution and getting a higher FPS."

Det ser altså heller ikke ut til at det er planer om å implementere dette senere.

Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Gotham KnightsScore

Gotham Knights

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

DC og Warner Bros. har funnet sitt svar på Square Enix sitt Marvel's Avengers...på godt og vondt.Loading next content