Norsk
Gamereactor
artikler
Forza Motorsport 3

Grafikkduell: Forza 3 vs Shift

Forza Motorsport 3 inneholder biler og baner med ti ganger så mange polygoner som Forza 2. Når det er sagt, har vår svenske redaksjon satt Turn 10-oppfølgeren opp mot det flotte Need for Speed: Shift til en vennskapelig grafikkduell.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

- Forza Motorsport 3 kommer til å bli det peneste racing-spillet på markedet når det lanseres, sa Turn 10-sjef Dan Greenawalt da Jonas Elfwing intervjuet ham. Han er selvsikker, men han vet hva han sitter på. De har jobbet med Forza Motorsport 3 i flere år, og grafikken har selvfølgelig blitt mye bedre - men det peneste på markedet?

Våre venner i den svenske Gamereactor-redaksjonen bestemte seg for å teste Greenawalts påstand, og har derfor tatt en rekke bilder hvor vi kjører de samme bilene på de samme banene i både Forza Motorsport 3 og utfordrer Need for Speed: Shift fra Electronic Arts. Vi har satt bildene opp mot hverandre så du selv kan avgjøre hvilket spill du synes er penest.

Alle bildene er tatt med samme verktøy, alle er i oppløsningen 720p, den originale oppløsningen for begge spillene, og de er lagret med så lite som mulig JPEG-komprimering. Bildene er i tillegg fra de ferdige versjonene av Forza Motorsport 3 og Need for Speed: Shift, og de er begge Xbox 360-versjoner.

Denne sammenligningen er på ingen måte høytidelig, og vi minner samtidig om at grafikk ikke er alt når det kommer til racing-spill - eller andre spill, for den saks skyld. God fornøyelse!

Dette er en annonse:
Forza Motorsport 3
Klikk på bildet for større versjon, og deretter på "større bilde" for å se bildet i den opprinnelige oppløsningen som er 1280x720.
Forza Motorsport 3
Nissan 350Z tidlig ut på Silverstone.
Forza Motorsport 3
Sotsvart Evo IX ett minutt inn i Nordslingan.
Forza Motorsport 3
Brandgula Zondor i oppoverbakken på Laguna Seca.
Dette er en annonse:
Forza Motorsport 3

Relaterte tekster

Forza Motorsport 3Score

Forza Motorsport 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Forza 3 utfordrer racingtronen til Gran Turismo. Lykkes Microsoft i sin tredje versjon av spillet? Jon Cato har svaret.Loading next content