Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 feirer den forestående premieren på Gran Turismo med en bildekorasjon

Gå fra gamer til racerbil med denne spesielle Nissan GT-R-folien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er sikkert mange av dere som gleder dere til å se live-action-filmen Gran Turismo på kino fra neste uke, og hvis du er en del av den utvilsomt store seergruppen, kan du få et forsprang på filmens spenning med en spesiallakkering på Gran Turismo 7, slik at du kan få din Nissan GT-R til å se ut som den fra filmen.

Som en del av den siste oppdateringen av racingsimulatoren er det lagt til en spesiallakkering for Nissan GT-R Nismo GT3 '18, og denne versjonen av bilen er utstyrt med alle slags logoer og merker på karosseriet.

I tillegg har den siste oppdateringen av spillet introdusert fire nye biler: Chevrolet Corvette (C1) '58, Maserati MC20 '20, Toyota GR Corolla MORIZO Edition '22 og Toyota Ambulance Himedic '21.

Det finnes også noen nye ekstramenyer på Café, og en ny utvalgt kurasjon på Scapes, og alt dette er tilgjengelig i spillet fra nå av.

Gran Turismo 7

Relaterte tekster

3
Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har satt seg bak rattet og tatt en titt på Polyphonys ferskeste bidrag til Gran Turismo-serien.

0
Gran Turismo 7 på PS VR2

Gran Turismo 7 på PS VR2

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

Vi har sittet med PS VR2-headsettet på og kjørt favorittbilene våre i Polyphonys nyeste racingtittel, og vi er mektig imponert.Loading next content