Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 har fått tre nye biler og "nytt" løp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Polyphony Digital ba om unnskyldning for noe av rotet rundt Gran Turismo 7 i mars fortalte de også litt om noen av fremtidsplanene for spillet. Disse innebar blant annet nye biler og løp, noe vi har fått i dag.

Elller, "nye" er vel å ta i når det gjelder løpet som er inkludert i dagens oppdatering. Dette er nemlig en 24-timers utgave av Spa-Francorchamps hvor starten og slutten er flyttet litt på slik at pitstoppet er like før første sving på det vanlige designet.

Når det gjelder bilene har Subaru BRZ GT300 '21, Subaru BRZ S '21 og Suzuki Cappucino EA11R '91 blitt lagt til. Samtidig har vi to nye Scapes-omgivelser å velge blant, muligheten til å leie biler som trengs for Online-eventer og en rekke generelle forbedringer du kan lese mer om her å kose oss med.

HQ
Gran Turismo 7

Relaterte tekster

3
Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har satt seg bak rattet og tatt en titt på Polyphonys ferskeste bidrag til Gran Turismo-serien.Loading next content