Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV fjerner radiosanger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange spill liker å skryte på seg at de har utallige sanger fra den virkelige verden, noe som blant annet kan være kjekt for personene som slik oppdager nye musikk de får sansen for. Uheldigvis fører bruken av ekte sanger ofte til problemer for utviklerne etter en stund.

For slike sanger krever ofte at utviklerne må betale for rettighetene til å bruke dem i spillene sine, og disse avtalene er som regel tidsbegrenset. Dermed har vi i nyere tid sett at nye oppdateringer av "gamle" spill fjerner eller erstatter sanger fra lydsporet sitt. Denne gangen er det Rockstar som må gå tilbake for å endre litt på Grand Theft Auto IV og utvidelsene til spillet. Det viser seg nemlig at rettighetene til flere sanger går ut om kort tid. Etter noen dager med rykter kan studioet nå bekrefte at det kommer en ny oppdatering som vil fjerne flere sanger fra Nico sitt eventyr. De nevner spesifikt at de må fjerne en stor del av sangene fra den russiske radiokanalen Vladivostok FM, men også at flere andre sanger fra andre kanaler vil forsvinne når oppdateringen slippes i løpet av måneden. Den gode nyheten er at vi samtidig får noen nye sanger som kompensasjon. Foreløpig ønsker de ikke å oppgi hvilken sanger som fjernes og kommer, men lover å komme med mer informasjon når oppdateringen nærmer seg.

Hvilke sanger håper du virkelig ikke de fjerner?

Grand Theft Auto IV

Relaterte tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Neste generasjon starter NÅ! Jon Cato har reist til Liberty City. Les hvordan Rockstar klarer å innfri alle våre forventninger og litt til!Loading next content