Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Online får Ray Tracing med vinteroppdateringen

Og en haug med livskvalitetsoppdateringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Auto Onlines vinteroppdatering - som kommer senere denne måneden - vil bringe med seg Ray Tracing, for eksempel i sølepytter, og på sidene av bygninger og kjøretøy, til spillet. Dette kan aktiveres på PC, PS5 og Xbox Series X via Fidelity Mode i spillets grafikkinnstillinger.

I tillegg, som belønning for å stjele over 4 billioner GTA-dollar i løpet av den nylig Heist-utfordringen, vil Declasse Tahoma Coupe være tilgjengelig for kjøp av spillere i en begrenset periode.

Til slutt vil en rekke livskvalitetsoppdateringer bli lagt til, som muligheten til å spille gjennom Agathas kasinooppdrag solo.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content