Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V har nå solgt over 165 millioner eksemplarer

Serien har totalt solgt over 375 millioner eksemplarer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Auto V nekter å dø, og Rockstar fortsetter å gi det ut på nye plattformer. Nylig kom de for eksempel til PlayStation 5 og Xbox Series, og derfor er det også glitrende nye salgstall å vise frem.

Mer spesifikt fremgår det i Take-Twos kvartalsrapport at spillet nå har solgt over 165 millioner eksemplarer, hvilket betyr at tallet har vokst med fem millioner alene siste kvartal, som hovedsakelig er takket være PS5- og Xbox Series-utgavene.

Faktisk har Take-Twos Hannah Sage fortalt GamesIndustry at PS5- og Xbox Series-utgavene har overgått deres interne forventninger.

Dermed har GTA-serien totalt solgt over 375 millioner eksemplarer.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content