Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto VI er på vei, men fortsatt mange år unna

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste månedene har det gått latterlige rykter om at et nytt Grand Theft Auto-spill ville lanseres allerede i 2021, men nå har en meget god kilde avkreftet dette.

Gode, gamle Jason Schreier, har nemlig publisert en ny artikkel hvor han ikke bare avslører at flere han har snakket med hos Rockstar, utviklerne av GTA- og Red Dead Redemption-spillene, sier arbeidsforholdene har blitt mye bedre etter de ganske dårlige tidene før Red Dead Redemption 2 ble lansert. Kildene kan også bekrefte at spillet de jobber med nå er Grand Theft Auto VI eller hva det vil kalles, men at dette fortsatt er i en meget tidlig fase av utviklingen.

En annen interessant detalj er at spillet vil være litt mindre enn mange nok forventer i starten (selv om det fortsatt skal bli meget stort i forhold til mange andre spill) siden en av måtene selskapet planlegger å unngå såkalt crunch og ekstreme arbeidstider på er å heller lansere noe litt mindre ambisiøst og heller bygge videre på det etter hvert.

Hvordan synes du denne planen høres ut?

Grand Theft Auto VI

Relaterte teksterLoading next content