Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Vs mest irriterende kjøretøy har doblet prisen

Du kommer til å trenge mye mer penger for å få svevesykkelen din nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter hvert som Grand Theft Auto Online introduserte flere kjøretøy, våpen og andre ting med oppdateringer har det vist seg at enkelte er i overkant kraftige eller nyttige. En av de som har irritert mest er Pegassi Oppressor Mk 2.

Pegassi Oppressor Mk 2 er en svevesykkel som kan skyte målsøkende missiler, så da trenger vi vel ikke akkurat å gå i detalj for å forklare hvorfor de som ikke eier den plages. I stedet for å nerfe kjøretøyet har Rockstar i stedet doblet prisen for det. Avslørt i et nyhetsinnlegg på Rockstars nettsted blant noen andre endringer har Pegassi Oppressor Mk 2 gått fra GTA $ 3,890,250 til GTA $ 8,000,000. Selv om dette kan stoppe noen nye potensielle eiere fra å kjøpe dødssykkelen stopper det ikke folk som allerede eier den.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content