Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Brotherhood

Gratis Brotherhood-DLC på vei

En fransk øy og ekstra spillmodus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har annonsert at en gratis utvidelse til både Xbox 360 og Playstation 3-versjonene av Assassin's Creed: Brotherhood vil slippes den 14. desember.

Navnet på innholdet er Animus Project Update 1.0 og omfatter en ny spilltype og et flerspillerbrett. Som navnet antyder vil Advanced Alliance by på en større utgave av den eksisterende Alliance-modusen, og vil belønne spillere for å bruke snikerier.

Det nye brettet tar oss med ut av Roma og til øya Mont Saint-Michel i Frankrike. Små gater og arkitektur med flere nivåer blir å finne i disse omgivelsene.

Produsent Sebastien Puel fra Ubisoft Montreal sier at gratispakken er en gave som takk til spillets fans, og som en takk for at dere har gjort Brotherhood til en stor suksess i lanseringsuka. Bilder fra det nye innholdet kan sees nedenfor.

Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Brotherhood

Relaterte tekster

Assassin's Creed: BrotherhoodScore

Assassin's Creed: Brotherhood

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Ubisoft har finpusset knivene og hentet frem pistolene - Ezio er tilbake, og det med en skokk krigslystne tilhengere. Her er vår anmeldelse...Loading next content