Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout Shelter

Gratisspillet Fallout Shelter tjener inn vanvittige summer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fallout Shelter er gratisspillet som ble sluppet under årets E3-messe, og det lar spilleren vokte over sitt eget hvelv (Vault) og ta vare på menneskene som har søkt tilflukt der. Vi har tidligere rapportert at Bethesda tjener gode penger på spillet, og ifølge en ny rapport fra Superdata ser det ikke ut til å stoppe riktig ennå.

De kan nemlig fortelle at spillet har tjent inn mer enn 5 millioner dollar, eller drøye 40 millioner kroner, de siste to ukene i USA (det er altså mer på verdensbasis). Ettersom det er gratis å laste ned og spille, kommer altså inntektene utelukkende fra folks kjøp innad i spillet. Det er vanvittige summer vi snakker om, og foreløpig er spillet kun ute til iOS. Vi forventer å høre mer om suksessen så fort spillet slippes til verdens mange Android-brukere.

Fallout Shelter

Relaterte tekster

4
Fallout Shelter kommer til Xbox One

Fallout Shelter kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er ingen hemmelighet at Microsoft og Bethesda har et ganske godt forhold. På E3-messen i 2015 var det Microsoft som fikk vise litt ekstra gameplay fra Fallout 4,...Loading next content