Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Death Stranding

Gresham Blakes Death Stranding-kolleksjon inkluderer en dyr bøttehatt

Du kan til og med bryte banken på en treningsdrakt, en bomberjakke og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Death Stranding har vært eksepsjonell på å markedsføre seg selv utenfor spillområdet. Dette har inkludert merkede og rare briller, bringe inn store band for å lage lydsporet, og ulike klespartnerskap, slik tilfellet er med dette siste samarbeidet.

Fordi Kojima Productions og Gresham Blake har slått seg sammen for en rekke ganske kostbare, premium klær som alle har Death Stranding design. Samarbeidet inkluderer skjorter, bomberjakker, treningsdrakter, dressjakker, og viktigst av alt, en bøttehatt.

Hvert produkt varierer fra £ 65 (bøttehatten) til £ 550 (for den dyreste dressjakken), og du finner hvert av klesplaggene i Kojima Productions-butikken her.

Kommer du til å slå varmen i sommer med en Death Stranding bøttehatt?

Dette er en annonse:
Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content