Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grid: Autosport

Grid: Autosport får HD Texture pack på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag slippes Codemasters' Grid: Autosport (få med deg anmeldelsen) og selv om spillet ikke gis ut til de nye konsollene ønsker utviklerne at du skal ha noe pent å se på. I hvert fall hvis du går for PC-versjonen.

I går kunne de nemlig melde at en HD Texture Pack skal slippes til PC-utgaven allerede førstkommende fredag. Denne vil øke detaljnivået både utenfor og innenfor bilen.

HD-pakken er gratis å laste ned, og utviklerne valgte å gjøre det på denne måten for å hindre at systemkravene til grunnspillet ble for høye:

-We wanted to make the pack optional as the 4K textures included will be a small hit on your performance. So, instead of bumping up the minimum specs for everyone we thought we'd leave the decision in your own hands, skriver den biritske utvikleren.

Utover dette planlegger Codemasters også tradisjonelle (og formodentlig betalte) DLC-pakker med tiden, som byr på flere baner og nye biler. Noen øvrige detaljer om disse pakkene er ikke blitt offentliggjort ennå.

Grid: Autosport
Slik ser spillet ut uten HD Texture Pack...

Relaterte tekster

7
Grid: AutosportScore

Grid: Autosport

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

En hyllest til fansen som passer best for alle andre. Codemasters har laget en samlepakke som er god, men den byr ikke på noe nytt...

3
Grid: Autosport

Grid: Autosport

FORSPILL. Skrevet av Morten Bækkelund

Codemaster har samlet alle asfaltseriene sine i én og samme pakke, men er det nok til noe mer enn en ventetittel? Vi har prøvespilt...

0
Gamereactor Live spiller Grid: Autosport

Gamereactor Live spiller Grid: Autosport

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Grid: Autosport skal være Codemasters forsøk på å rette opp feilene mange skuffede fans påpekte i Grid 2. Hvorvidt de lykkes eller ikke kan du se i dagens sending av...Loading next content