Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grid Legends

Grid Legends har fått gameplay og tar kampen mot Elden Ring

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man skulle tro at de aller fleste utviklere og utgivere ville holde seg langt unna å slippe spillene sine i februar siden måneden allerede har ekstremt lovende spill som Horizon Forbidden West, Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen og fler, men dette bryr tydeligvis ikke Codemasters og EA seg om.

Som lovet har de nå gitt oss den første gameplaytraileren fra Grid Legends, og i tillegg til å vise hvor vakkert spillet er avslører den at lanseringen blir den 25. februar. Når det gjelder selve gameplayet fortsetter utviklerne å fremheve hvor mye arbeid de har lagt i historiemodusen Driven to Glory, hvor Sex Education-stjernen Ncuti Gatwa og et par andre kjente skuespillere forhåpentligvis klarer å by på både fart og spenning med det som sies å være meget forskjellige personligheter og kjørestiler.

Fart og spenning loves også i multiplayeren siden Grid Legends visstnok skal gjøre det langt raskere og enklere å race med og mot andre i alt fra klassiske superbiler til racingmodifiserte lastebiler og el-biler i over 130 forskjellige løp. Dette skal skje ved hjelp av både cross-play og muligheten til å starte et løp med bare tre knappetrykk.

Lær mer om alt dette, en forbedret Race Creator og mer i videoen under.

HQ
Grid Legends
Grid LegendsGrid Legends

Relaterte tekster

0
Grid LegendsScore

Grid Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har (igjen) satt seg bak rattet, og denne gangen er det GRID Legends som er testet.Loading next content