Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Grounded har fått lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid for nærmere informasjon.

Spillet sin "Game Director", Adam Brennecke, har lagt ut en kort video hvor han feirer Early Access-utgavens toårsdag ved å avsløre at Grounded lanseres den 27. september. Samtidig benytter han anledningen til å bekrefte at den neste oppdateringen blir den siste i Early Access-perioden, og at denne vil gi oss en ny bygning kalt Cookery hvor vi kan tilberede mat tidligere i spillet, et nytt oppgraderingssystem for våpen og rustninger, samt et par hemmelige ting vi skal få vite mer om nærmere oppdateringen.

Grounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".

0
Grounded har fått lanseringsdato

Grounded har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid...Loading next content