Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Grounded har over 13 millioner spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I februar ble det avslørt at Grounded hadde tiltrukket seg over ti millioner spillere siden lanseringen i Early Access i 2020. I september ble det endelig offisielt utgitt, og det var helt klart noe spillerne hadde ventet på.

Sjefen for Xbox Game Studios, Matt Booty, sier nå at Grounded faktisk har klatret over 13 millioner spillere som prøver å overleve som små barn i en tilsynelatende enorm og endeløs bakgård, fylt med farer og utfordringer.

Har du prøvd Grounded selv? De5 er tilgjengelig på både PC og Xbox og er inkludert med Game Pass.

Grounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".

0
Grounded har fått lanseringsdato

Grounded har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid...Loading next content