Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA Online bringer hetebølge og høye drivstoffpriser neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Auto-spillene har alltid vært kjente for å gjøre narr av virkeligheten eller i alle fall hvordan den var på tiden de finner sted i. Neste uke gjør Grand Theft Auto V mer som South Park.

Som dagens trailer avslører vil GTA Online få en ny utvidelse kalt The Criminal Enterprises den 26. juli, og denne vil ta oss til den sørlige delen av San Andreas hvor en hetebølge toppes av ekstreme drivstoffpriser og butikkene sliter økonomisk. Da snakker jeg selvsagt om tradisjonelle butikker, for de som velger å være Executive, Biker, Nightclub Owner eller Gunrunner kan tjene grovt på kaoset. Dette ved at vi vil generelt få bedre belønninger for alt vi gjør, samtidig som at nye Contact Missions lar oss hjelpe IAA med noen heseblesende greier.

Alt dette på toppen av at de overnevnte klassene kan tjene penger på nye måter og kjøre nye biler.

HQ
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content