Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA Online feirer også alle hjerters dag

GTA Online omfavner ømhet og kjærlighet med sitt Valentines-innhold.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Online-modusen til Grand Theft Auto V har hatt greit med fartstid så langt, og har siden sin debut i 2013 fått masse ekstra innhold. Blant disse som har vært svært populære med spillerne er helligdagsfeiringene, og selv om valentinsdagen egentlig var på torsdag så fortsetter feiringen i GTA Online frem til den 20. februar.

Valentine's Update gir spillere en rekke valentinsbonuser, som dobbelt så mye GTA Cash fra "Gunrunning Sell"-oppdrag, og dobbelt med GTA Cash og RP fra de lagbaserte modusene "Bunker - Till Death Do Us Part", "Hardest Target", "Trap Door", og "Siege Mentality". I tillegg er det et valentines-salg på mange gjenstander i spillet, inkludert Declasse Vamos-muskelbilen, og Declasse Logo-t-skjorten (som du forsåvidt får gratis om du logger inn før den 20. februar).

Om du vil lese mer om begivenheten er det bare å besøke Rockstar Social Club.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content