Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA Online introduserer jule-event med Die Hard- og Grinchen-referanser

Få en ny maske og et våpen-skin i løpet av julen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens mange GTA-nyheter nå til dags kanskje fokuserer først og fremst på det kommende Grand Theft Auto VI, må vi nøye oss med å streife rundt i Los Santos' gater frem til vi faktisk får det. Rockstar har imidlertid forsøkt å gjøre sitt nåværende GTA-spill så underholdende som mulig ved å oppdatere med nye eventer.

Den nyeste oppdateringen av GTA Online (via Eurogamer) bringer to nye julerelaterte minieventer til spillet, og er referanser til de klassiske julefilmene Die Hard og Grinchen. Die Hard-referansen i GTA Online involverer en skuddveksling i Weazel Plaza mellom ranere og LSPD.

Hvis en spiller blir involvert i denne skudvekslingen, vil de motta et nytt skin til pistolen Mk II. Et annet event i spillet involverer "The Gooch", en åpenbar parodi på Grinchen, som dukker opp tilfeldig og angriper spillere.

Skulle de klare å bekjempe ham, vil de få litt penger og en The Gooch-maske som belønning. Jule-eventet har ikke så mye innhold, men med tanke på at det bare varer til 29. desember kan spillere være takknemlige for at de ikke trenger å bruke så mye tid på å få disse belønningene.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content