Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3-soundtracket kommer på kassett i juli

Men når kommer det til Zune?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten like spennende å høre soundtracket til en ny Guardians of the Galaxy-film som det er å se selve filmen, ettersom regissør James Gunn alltid har lagt stor vekt på å veve lydsporet inn i selve filmen på en måte som de fleste andre filmer ikke klarer å gjøre så elegant.

Mens mange av dere sannsynligvis har Awesome Mix-lydsporene integrert i det digitale musikkbiblioteket deres, er det noen ganger bare ingenting som en ekte, fysisk kopi av soundtracket, og ifølge Comicbook .com vil Guardians Vol. 3 få denne behandlingen i juli.

Det sies at det vil være en kassettutgave av soundtracket som kommer 7. juli, mens de med platespillere allerede kan hente en vinylutgave av den nyeste Awesome Mix. Haken med disse utgavene er at de ikke er teknisk nøyaktige med filmen, ettersom Peter Quill i Vol. 3 bruker en Zune, etter at hans kassettlesende Walkman ble ødelagt i Guardians Vol. 2.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Relaterte teksterLoading next content