Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Guild X er Valorant Champions Tour Series 3-vinnerne

Laget beseiret G2 Gozen og sikret sin plass i Game Changers Championship i november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valorant Champions Tour Game Changers Series 3-turneringen er offisielt avsluttet, og fordi dette er tilfelle, har vi enda en seier å rapportere om. Og i denne turneringen endte ikke vinneren opp med å bli G2 Gozen, da det laget ble beseiret av Guild X under finalen i går kveld.

Med dette resultatet vil Guild X reise hjem med €10 000 i premiepenger, samt en plass i VCT Game Changers Championship, som er planlagt å finne sted i november. Mens vi fortsatt venter på å høre hvem andre som vil være til stede for denne turneringen, vet vi at på grunn av tidligere resultater, vil G2 Gozen være til stede sammen med Guild X, som EMEA-representanter.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content