Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Guillermo Del Toro bekrefter Halo-ryktet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om at Guillermo Del Toro (regissør for blant annet Hellboy) skulle regissere Halo-filmen ble bekreftet nylig når det engelske filmbladet Empire fikk seg et intervju med han. Der fortalte han at han var spurt og var veldig smigret av det ettersom han dessuten var en stor fan av spillene og Halo-universet.

Hvor vidt han tenker å takke ja eller ikke, kommer an på om den planlagte oppfølgeren til Hellboy går i boks. I så fall gjør han den endelige avtalen med filmselskapet, hvis ikke blir Guillermo Del Toro mannen som skal ta Master Chief til den store hvite duken.

Flere nyheter om filmen finner du inn her

Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content