Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Guitar Hero: Aerosmith

Guitar Hero: Aerosmith

Aerosmith: en gjeng avdanka gamlinger som lager sviskete rockeballader. Og det første bandet som har fått sitt eget Guitar Hero-spill. Jon Cato har tatt på seg ekstra trange bukser og gjenlevd Aerosmiths karriere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Foruten at jeg intenst hater balladen Crazy og den andre som høres helt lik ut, har jeg ikke noe forhold til Aerosmith. Overhodet. De er vistnok rockegiganter, men i min rockeverden står band som Led Zeppelin, Black Sabbath, Guns N' Roses, Metallica, AC/DC, Thin Lizzy og Def Leppard langt høyere i kurs enn skrukkeskinnene i Aerosmith. Jeg tror faktisk jeg kan nevne 100 rockeband jeg liker bedre enn Aerosmith. For meg er Aerosmith amerikansk rock på sitt verste med sine jazz-aktige gitarriff, kjedelige tekster og traurige låter.

Så jeg var kanskje ikke helt i hundre da jeg satte meg ned med Guitar Hero: Aerosmith for å gjenleve karrieren til bandet. Uansett, spillet er i bunn og grunn Guitar Hero 3 med noen nye låter. Neversoft har rukket å finpusse på en del. Blant annet ser og beveger bandet seg bedre enn før, og når man spiller som Aerosmith så ligner de fleste bandmedlemmene ganske bra. Steve Tyler ser ut som en dopa zombie med svære lepper, og kokainvraket Joe Perry ser egentlig mer ut som en actionfigur enn seg selv.

Men de beveger seg bra, og det er tydelig at Neversoft har lagt masse arbeid ned i å få de heller stive figurene fra treeren mer livaktige og rockete. Derfor er det synd at de ødelegger det hele ved å la omtrent samtlige scener man får spille musikk på se ut som en Donald-tegnefilm.

Misforstå meg rett, kanskje har jeg spilt for mye Rock Band. Der er det mørkt, lyssettingen på scenen skaper stemning, og figurene beveger seg så slik at det hele likner en konsert. En konsert i Guitar Hero: Aerosmith, eller treeren for den saks skyld, ser mer ut som en teit tegnefilm. Rent grafisk føles det ikke som rock'n roll lenger, Neversoft har mistet grepet som Harmonix hadde rundt seriens grafiske stil.

Dette er en annonse:

Lydmessig har Neversoft stjålet litt fra Rock Band. Publikum synger nå med på enkelte sanger når man spiller de bra, noe som er veldig tilfredsstillende. Dessverre har de beholdt de bråkete støylydene man får når man bommer på notene, noe som er unødvendig. Det er straff nok at musikken blir borte, det er bare irriterende å bli straffet ekstra med voldsomme ulyder.

Det som skiller dette fra Guitar Hero 3 er låtutvalget. Her går det for det aller meste i Aerosmith, med enkelte gjesteinnslag. Er du stor fan av Aerosmith så er det bare å løpe og kjøpe, dette er mest sannsynlig drømmespillet ditt. Men hvis ikke, så er dette absolutt en liten skuffelse. Låtutvalget føles begrenset og kjedelig, spesielt sammenliknet med Guitar Hero 3.

Men idéen bak spillet er god. Å spille gjennom karrieren til bandet er faktisk litt engasjerende, og man lærer en del om bandets høydepunkter. Mellom de forskjellige konsertene har man også videoopptak av bandmedlemmene som forteller litt om konsertene og karrieren. Her kan man se Steven Tylers gigantiske lepper fortelle om Moskva-konserten, og se Joe Perry som sitter i mørket for å skjule botox-leppene sine og mumler om hvor fett alt var.

I tillegg kan man selvsagt kjøpe gitarene som bandmedlemmene bruker. Men alt i alt savner jeg et litt mer omfattende produkt når dette først skal være det ultimate Aerosmith-spillet. En mer omfattende biografi og diskografi, musikkvideoer, oversikt over priser Aerosmith har fått, og så videre. Det hele føles litt for billig og forhastet.

Dette er en annonse:

Alt i alt er Guitar Hero: Aerosmith bare en tilleggspakke til Guitar Hero 3 med altfor mange kjipe låter blant de 41 sangene som er med i spillet. Gull verdt for hardcore Aerosmith-fans, null verdt for oss andre.

Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Aerosmith
05 Gamereactor Norge
5 / 10
+
Forbedrede animasjoner, bra lyd i musikken
-
Kjedelig låtutvalg, mer enn tilleggspakke enn et helt spill
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • The Godfather
    For alle oss som er Aerosmith fans, så har de flestes drøm blitt virkelighet. Aerosmith har blitt til et Guitar Hero spill. GH: Aeromsith har... 6/10
  • howletx
    Guitar Hero Aerosmith er egentelig det femte i serien. Før jeg hadde begynt å spille GH(Guitar Hero[skal bruke forkortelsen igjennom hele... 9/10
  • Redwink
    Guitar Hero: Aerosmith er egentlig spillets fjerde spill, men blir stående alene da den er det første av mange Guitar Hero-spill... 6/10

Relaterte teksterLoading next content