Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero Live

Guitar Hero Live Supreme Party Edition annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken kunne Activision og utvikler Freestyle Games annonsere en Supreme Party Edition av deres Guitar Hero Live, og det vil slippes i en butikk nær deg neste måned.

For å sikre at pakken blir interessant for dere som alltid spiller sammen, har Activision lagt ved to gitarer i tillegg til 500 låter fra en god blanding av musikksjangre, men også noe bonusinnhold som gir deg flere on-demand-spillinger.

The Supreme Party Edition slippes til Playstation 4 og Xbox One 7. oktober.

Guitar Hero Live

Relaterte tekster

0
Guitar Hero LiveScore

Guitar Hero Live

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nye, levende kulisser og en ny gitar med nye knapper. Guitar Hero Live tilby utvilsomt noe nytt, men er det egentlig en forbedring over den gode, gamle oppskriften?

0
Hardrockhelter i Guitar Hero Live

Hardrockhelter i Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guitar Hero Live har fått et nytt Premium Set, og det har fått det forføreriske navnet Hard Rock Heroes. Dette innebærer som vanlig at forrige ukes låter havner på On...

0
Seks nye låter til Guitar Hero Live

Seks nye låter til Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken kunne vi markere verdens kvinnedag, noe de ikke glemte hos Activision og Freestyle Games heller. De feirer ved å legge til et Premium Set til Guitar Hero Live...Loading next content