Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero

Guitar Hero-film?

Ikke foreløpig...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Egentlig ingen stor nyhet dette, men likevel verdt litt oppmerksomhet, siden det er en imponerende dum tanke. Greia er at godeste Brett Ratner, du vet Hollywood-regissøren som står bak blant annet X-Men 3: The Last Stand, Rush Hour-serien og så videre, har bedt Activision om rettighetene til å lage en Guitar Hero-film. Ja. En film. Basert på Guitar Hero.

HQ

- Det kunne vært om en unge fra en liten by som drømmer om å bli en rockestjerne, så vinner han en Guitar Hero-konkurranse. En av disse drøm-blir-virkelighet-filmene, sier Ratner til The Hollywood News.

Men Activision har satt ned foten. Det blir ikke noen rockestjernefilm basert på den suksessrike serien med det første. Og burde vi si 'heldigvis'?

Guitar Hero

Relaterte tekster

5
Guitar HeroScore

Guitar Hero

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

Petter løper rundt på redaksjonen i bar overkropp og en liten svart plastgitar rundt halsen og skriker "You take a mortal maaaeen, And put him in control!"Loading next content