Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Z1 Battle Royale

H1Z1 er så populært på PS4 at det skaper problemer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

H1Z1 har nå vært tilgjengelig som åpen beta på PlayStation 4 i to dager, og det viser seg at Battle Royale-spillet er ekstremt populært. Utviklerne i Daybreak kan nemlig fortelle at over 1,5 million spillere har prøvd betaen disse første dagene. Uheldigvis har nok flere av dere merket at slik suksess ikke nødvendigvis er veldig bra for oss som spiller.

For jeg er nok ikke alene om å ha problemer med å i det hele tatt komme meg inn i kamper på grunn av serverproblemer eller ingen mulighet til å logge meg inn. Den gode nyheten er at studioet vet om problemet, og sier at mye av det skyldes den overraskende store beta-deltakelsen. De jobber nå på spreng for å åpne flere servere og luke ut disse problemene slik at alle får kose seg uten å måtte slite med tekniske problemer.

Z1 Battle Royale

Relaterte teksterLoading next content