Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Z1 Battle Royale

H1Z1 får åpen beta på PlayStation 4 om en måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

H1Z1 var et av de første spillene som virkelig fokuserte på Battle Royale-konseptet der ute, så mange har ventet en god stund på at spillet skulle få sin skikkelige lansering. PC-spillere har fått prøve spillet i nesten to måneder nå, og snart er det PlayStation 4-eiere sin tur.

Daybreak kan bekrefte at H1Z1 får en åpen beta på PS4 den 22. mai, og at denne utgaven ikke vil være en kopi av det PC-spillerne har. Blant annet vil det være nye våpen, en ny brukerskjerm, lettere måter å plukke opp våpen på, bedre utstyrshåndtering, og crafting-systemet har blitt helt fjernet for å gjøre kampene raskere og enklere. Fokus på raskere og mer intense kamper vises også ved at utviklerne har økt hurtigheten på gassonen, endret på airdrop-systemet og mer de foreløpig tester ut i en lukket beta du kan melde interesse for her. PlayStation 4 Pro-utgaven skal i tillegg være 60 bilder i sekundet, mens de ikke ønsker å si hvordan standard-utgaven blir riktig enda.

Kommer du til å prøve ut free-to-play-spillet på PS4?

HQ
Z1 Battle Royale

Relaterte teksterLoading next content