Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Z1 Battle Royale

H1Z1 forlater åpen beta, og er klar for full lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Daybreak Game har jobbet med å holde serverne til H1Z1 i live de siste par månedene siden spillets ekstremt populære betaskapte problemer for dem. Heldigvis virker det som om utviklerne har fått fikset både dette og gameplayet, for vi trenger ikke å vente lenge på at spillet lanseres for fullt.

I dag kan de nemlig fortelle at H1Z1s åpne beta vil avsluttes den 7. august, og dermed være klar for sin skikkelige lansering. Dette vil ikke bare markeres med en oppdatering som fikser flere ting spillerne har ønsket seg, men også gir oss tilgang til litt ekstra utstyr. For det første får vi to nye våpen; en RPG og en SOCOM-rifle som vil kunne drepe fiender med ett eneste skudd til hodet selv om de bruker hjelm. RPGen vil på sin side være nyttig å ha om du møter på den nye ARVen som frakte fem personer samtidig.

Så har tiden selvsagt kommet for at H1Z1 får et battle pass også. Battle Pass Season 1 lanseres med tre ulike belønningsgrader; gratis, premium og PS Plus. Disse vil bestå av tretti belønningsnivåer, så det høres ut som om det blir nok å gjøre fra starten av.

Z1 Battle Royale

Relaterte teksterLoading next content