Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Z1 Battle Royale

H1Z1s Just Survive-del legges ned i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Daybreak Game Company har hatt litt av hvert å henge fingrene under utviklingen av H1Z1. Spillet ble først lansert et DayZ-lignende prosjekt på Early Access i 2015, men året etter bestemte utviklerne seg for å dele spillet i to. Det originale spillet skiftet da navn til Just Survive, mens den PvP-fokuserte delen fikk navnet King of the Hill. Dette førte til både godt og dårlig nytt for studioet. Den dårlige var at Just Survive strevde med å skille seg ut fra de utallige andre spill som var inspirerte av DayZ på Steam, noe som nok var grunnen til ganske lave spillertall. På den annen side klarte King of the Hill sitt skifte over til battle royale-konseptet å vekke stor interesse hos folk, og skiftet derfor enkelt nok navn til H1Z1: Battle Royale. Spillet har allerede vært en såpass stor suksess på PlayStation 4 at Just Survive har forsvunnet helt i skyggen, noe som nå har fått konsekvenser.

Utviklerne har nemlig kunngjort at de vil legge ned Just Survive den 24. oktober. De sier at grunnen nok enkelt og greit er såpass lave spillertall at det ikke er verdt å gjøre et forsøk på å implementere endringer som kanskje kunne skapt mer interesse. De takker uansett de som faktisk har prøvd spillet for lidenskapen og ideene de har delt, og vi skal ikke se bort fra at noen av tilbakemeldingene kommer godt med i et fremtidig prosjekt.

Z1 Battle Royale

Relaterte teksterLoading next content