Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Hades kommer til Steam Early Access i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i Supergiant Games, skaperne av Bastion, Transistor og Pyre, var de første som takket ja til å inngå en avtale med Epic Games Store da de slapp Early Access-utgaven av Hades der forrige desember. Nå vet vi når Steam-eiere får prøve det lovende spillet også.

Som flere lignende avtaler vil Hades lanseres på Steam Early Access ett år etter at det kom til EGS, nærmere bestemt den 10. desember. Noen av dere husker kanskje at planen var å ikke gi ut spillet på andre plattformer før det var ferdig, men dette blir altså ikke tilfellet. Sammen med denne annonseringen har vi nemlig også fått vite at utgave 1.0 av Hades ikke vil være klar før tidligst andre halvdel av 2020. Forhåpentligvis betyr dette at konsollspillere får det samtidig.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content