Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Hades slo The Last of Us: Part II ved å bli første spill som vant en Hugo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens film-verden har The Academy Awards betraktes Hugo Awards av mange som litteratur-verden sitt svar på dette, og sistnevnte har vært en meget anerkjent pris å få gjennom snart 70 år. Derfor er gårsdagens prisutdeling virkelig verd å merke seg.

For første gang i historien ble nemlig videospill også inkludert i en egen prøve-kategori under årets utgave av Hugo Awards. Der var det Animal Crossing: New Horizons, Blaseball, Final Fantasy VII: Remake, Spiritfarer, The Last of Us: Part II og Hades som var nominert til å bli det første spillet i historien med en Hugo, og det var altså sistnevnte som gikk av med den prestisjefylte seieren.

Ganske fortjent spør du meg, for som spillets "Creative Director" og forfatter, Greg Kasavin, sa i takketalen sin har utviklerne i Supergiant Games alltid et stort fokus på å blande glimrende gameplay og fantastiske historier sammen på en spesiell måte som nesten bare er mulig i spill. Forhåpentligvis blir ikke dette første og siste gang spill er en del av kåringen heller, for som årets liste av nominerte viser har dette mediet virkelig begynt å levere noen enestående historier.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...Loading next content