Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Haisommer spillmatiseres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det måtte tydeligvis gå mer enn ett kvart århundre før noen fant på å konvertere Steven Spielbergs nervepirrende film til ett spill. Det er Majesco som har sikret seg rettighetene til spillet, mens utvikleren Appaloosa nå er i full sving med å lage 3D haier, som de skal være ferdige med om ett lite års tid, så lanseringen av spillet passer med 30 års dagen for filmen.

I spillet skal man styre filmens skurk, nemlig den store hvithaien, som er blitt drevet til van(n)vidd av den soniske strålingen forårsaket av oljeboring i området. Oppdragene vil gå ut på å drive vekk de griske menneskene, selvfølgelig på de mest brutale måtene.

Spillet slippes til PS2 og Xbox og vi kommer selvfølgelig tilbake med skjermiser så snart de er oss i hende.Loading next content