Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Halo 2 for Vista går gull

Spillet sendt til produksjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du har sikkert hørt frasen "gått gull" flere ganger og for de av dere som ikke skjønner hva det betyr - så kan vi beskrive det som om spillutvikleren er ferdig med spillet og sendt det til produksjon. Det har altså skjedd med Halo 2 for Windows Vista og spillet lanseres den 18. mai.

Her er noen keynotes fra utvikleren selv:
* Sagaen fortsetter med Halo 2. I denne etterfølgeren kommer kampen til jorden, og Master Chief, en genetisk optimalisert supersoldat, er det eneste som står mellom de utenomjordiske og utslettelse av menneskeheten.

* Fengende enspiller del. Kjemp den episke kampen mellom Master Chief og de utenomjordiske rabbagastene. Masse våpen å velge mellom, samt jordiske og utenomjordiske kjøretøy og fly

* Online flerspiller. Halo 2 for Windows utnytter kraften i Live Anywhere, en tjeneste tilsvarende Xbox Live, for å gi den beste spillopplevelsen online.

* Halo 2 for Vista inkluderer en ny Map Editor som garanterer at det vil være nytt innhold laget av fans i lang tid fremover. Halo 2 samfunnet kan nå bruke sitt kreative potensiale til å lage uendelig med flerspillerkart.

* Enda bedre grafikk og kraftig forbedrede effekter gjør Halo 2 for Vista til en filmatisk opplevelse.

Halo 2

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content