Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Halo 3 på vei til Steam?

Mytsike oppføringer funnet i databasen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som actionspillet Halo 3 er på vei til PC og Steam. Det kommer i det minste frem av nettsiden Steam Database, som ikke overraskende holder et øye med Steam-databasen.

De har kommet over et ID-nummer som er tilknyttet Halo 3, ved siden av en rekke andre oppføringer for spill som Quantum Conundrum 2, Duke Nukem 3D: Atomic Edition, Halo 1, Halo 2 og et par King of Fighters-titler.

Det hører dog til historien at ID-numrene tilhører Community Hub-sider for spill som ikke finnes i Steam-bilbioteket per i dag, og ikke selve spillene. Likevel må man spørre seg om hvorfor Valve har inkludert slike Community Hub-sider for disse spillene, hvis de ikke er på vil til plattformen.

Mens vi venter på en offisiell bekreftelse eller avkreftelse blir vi med andre ord nødt til å vente og se, men det er vel lov å håpe på disse spillene, eller hva?

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...Loading next content