Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Halo 3-påskeegg funnet etter sju år!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen påskeegg er mer vriene å finne enn andre, og det skulle ta sju år før fansen fant det som formodentlig er det siste påskeegget i klassikeren Halo 3.

Ved flere anledninger har nemlig utvikler Bungie hintet om en hemmelig beskjed som kun vises på én spesifikk dato i løpet av året, og som rapportert av Beyond Entertainment er meldingen nå avdekket.

Hvis du enten venter til den 25. desember, eller stiller inn klokken på konsollen og dermed lurer spillet, vil du nemlig kunne se beskjeden "Happy Birthday Lauren!" hvis du trykker inn begge analogspakene mens spillet lastes inn.

Det er altså ikke snakk om noe mer spennende enn en bursdagshilsen en av utviklerne la inn til kona si, men fansen er likevel fornøyd med å ha kommet til bunns i saken. Mon tro om det finnes flere skjulte beskjeder til venner og familie som Bungie ikke har snakket om?

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...Loading next content